Wednesday, July 28, 2010

hijab

i always find that org yg tak bertudung lepastu bertudung sangat cantik.
nmpk keikhlasan bertudung kecuali yg berlakon tu la.

aah mcm siti. walaupun separuh. hihihi


cantik an?

ha ni die! tak paham asal pokus bibir.

berbeza bila sy pandang org yg memang dari awal bertudung kemudian ikut trend mereka buka tudung. melainkn mmg berlakon atau mempunyai penyakit kepala serius. tp kalau tujuan bukak sbb nk tunjuk rmbut. dats ugly bebeh even u hv beautiful faces.


hahaha! mcm ni. ape tu?


kepepekkk! hahaha!

ni tape2 dia belakon. hehehe bias.

cantiknye kau

tp lisa pkai serius comel.


ni lawa? aik cm ili .


ke yg ni lawa? aik mcm kakya pulak!


ke yang ni? ape lah google gmbr fifi tudung kua dia pulak. name dia fifi kot
.
ohoiiiiiii geramnye aku tgk.




pakai tudung mmg sesuatu yg wajib sebagai org islam.
tp apa guna nye pakai tudung kalau melakukan perkara terkutuk.
perkara dilaknat ALLAH. adakah masih berguna benda suci tu lg ats kepala kau?
hmmm marah.
jd dgn itu, dari pandangn sy sendri sy kate pakai tudung perlulah ikhlas dari hati.
own consent. sbb kalau dipaksa, hati xmahu, xberguna jugak.
sumday soon sy akn pakai jugak. insyaALLAH time keje dah pakai.
sama2 lah kite doa utk kebaikan masing2. insyaALLAH.


hamboi nk jugak ni. hahaha! hadoi selebetnye aku.





No comments: