Sunday, December 20, 2009

On your 15th Birthday

on your birthday, first thing in the morning i woke up next to u and c my body fully covered with rashes. sial mmg gatal la. tanak garu plak sepanjang mlm. mcm ade seribu eko nyamuk syaitan yg gigit serentak! besa2 gila! tgn je tape, ni kaki, peha, kepala lutut, bdn, ketiak. haih! sume! merenyam!

9 pagi gi klinik UPM, np UPM sbb my dad adalah staff UPM dan dgn itu ubat dan rawatan adalah percume! wuhoooo! ok tp g klinik mane bes. ni kali ke 2 minggu ni g klinik. masuk je klinik tu, mule lah aku bentang tika bkk cite yg aku ni br blk Bandung, pastu mcm2 penyakit dtg. dgn cirit birit xbrenti, muntah2 siang mlm, demam la, lenguh sendi, low blood pressure lah, lenguh, pengsan. ahh sume! tp sume2 ni doktor yg kali pertama dtg da bg ubat dan dia kate mebi H1n1.
impossible! i xmakan babi! camne ade sesema die! lalalalaa......

pastu nk tny la kalau2 relate. pastu die kate rashes ni mungkin dr binatang. hmm mungkin dr kucing aku yg slalu lepak ats katil, mungkin jugak nyamuk, kalau nyamuk means denggi la. denggi bkn HIV ye kwn2. lain lain.pastu die explain2 lg bla bla bla...

pastu dia trus kate, ok adik pegi bilik 38 nnti kite masukkan drip air sodium chloride dlm bdn adik. dgn 3 ubat inject lg dlm tu.(rashes.cirit2,muntah2). mase utk sebotol air tu nk abes adalah dlm 2 jam.
eee da la 2 jam! xbwk hp,tade sape lak tu nk tman. nk suh mama tman, nk g pasar plak nk masak utk bday diya. suh diya tman nk bli belon la bagai.eee suh dd tman, dia yg kne bwk keta.tpakse tinggal sorg2.
haha kecik

nasib baik ngntuk lps die letak ubat 3 jarum lg. tido aku sejam!

ok abes pasal klinik. beday kau plak diya.
HAPPY BIRTHDAY DIYA GEMOK!

ape nk ckp?boring
hmmm beday ok ramai kwn diya dtg.
hah! tag.


thanks kawan! haha

adiah plg besau!paling ringan!

paling terang! hahaha!

thx memeriahkan! bole dgr cite sensasi!


gmbr klas 09

plg bes mesti la pasal F***. dia dtg je mesti ade bnda blaku. sebelum ni dpt cite2 mulut je. kali ni korg tgk skali ape jd. hp kwn diya ilang. mule2 aku mls nk carikn. pastu tgk dah due2 plak nangis. tatahan. naik darah aku. trus aku turun, ingt nk hentam je **** tu. tp tgk mak ayh die ade plak xjd. kitorg cr kat padang la. sini sane. p*** da menyumpah2 kate xamik, org aniaya la. siap nangis2 cite. mmg tade sape la nk pndg cite kau tu p****. everybody knows d real u. last2 dgn hepi dorg jumpe kat tayar keta die. mesti sbb dia lupe nk off. kalau tade org aku rase kau kne maki dgn mak kau dpn org rmai.

arini kau xdtg umah pak ndak, bgs! tgk tade sape komplen bnda ilang.

ha dah la naik darah cite pasal die. trus high blood pressure lak kang.
ha diya, bersukor la kakak kau ni xsakit plak mase bday kau. kalau x aku buat hal suh kau buat mcm2! eheheh! thx to ubat! thx to doktor!

so skrg ni kne bergantung dgn ubat2 ni smpai sihat.


half of them

ok babai.

15 comments:

[sawi] said...

eee..selsema babi ke? gi mandi air tanah la anne baru ilang gatal-gatal kau tuh.hhahaha

Anne Nazeeha said...

ahahah! 7 kali la eh? 6 air tanah satu air mutlak! br halal blk aku ni. kalau aku pasni batuk babi jaga kau sawi!

ZHARIF BADRUL said...

sori baru tau anne sakit..just tc urself k..arap2 sekarang anne dah sembuh

ik said...

haha.. tcare dude. jgn dok mengenyamm lagi.. hahhaha

Anne Nazeeha said...

z: eh ala sakit sikit je.hahah! ok da Z! thank u!

ili: dude amende.ahaha!thx yaw!

abbad said...

gler takut.. taknak dkt dah la
:P

Anne Nazeeha said...

ahaha bodo abbad! pasni aku ngendeng kat kau.

Macham Iz Punye said...

hahaha, gila tak best tgh cuti tibe tibe pergi hospital masuk drip

miss jawa♥™ said...

ko klinik je..2 kali g je..
saket kena gigit babi je..

aku dok ospital..4 ari 4 malam melalak kat situ rindu mak aku..
aku lagi terer saket kena gigit nyamok je..

so...sape lagi hebat??ececeh!

Anne Nazeeha said...

iz : hm itu leh. ini lah balasan kalau dah hari2 tunjuk muke kat alamanda tgk wayang.

para: ekeleh kau kes besa! kau HIV! hahahaa! ye lah2 kau menang.

Anne Nazeeha said...

iz : hm itu leh. ini lah balasan kalau dah hari2 tunjuk muke kat alamanda tgk wayang.

para: ekeleh kau kes besa! kau HIV! hahahaa! ye lah2 kau menang.

anesaseken said...

hahaha! lengkap betol stori kau anne..bday diya bes..hadiah plg besa tu..anne, jeles! hhahaha..

HaPPy_MiroHu said...

ala kesiannyer n..memang wajah n pun nmpak pucat..syukur lar dah sembuh..

Lainkali pasang uba nyamuk eh..hehe^^

Anne Nazeeha said...

anis : bodoh

hani : eh bkn nyamuk! haha! tah la sy ni.sensitif ubat kot.bdn gedik.

anesaseken said...

aahhh!! sensitif sgt kau..hahaha! xkuase aku la...rashes sana sini..da mcm HIV..