Sunday, December 27, 2009

kau lukis buruk DIYA

UiTM KAMPUS ARAU! HERE I COME!

  • this is bullshit.
  • babi lah kau diya lukis aku camni
  • bile tlinge aku capang?
  • asal gita aku mcm gita terbuang?
  • rmbut jarang.
  • ye lah nk g la ni ARAU!!!
  • harapan la bontot kecik
  • harapan la gak aku nk main gita!
  • dah ah kidal
  • family sume xkidal
  • tarak duit bli gita sndri.
  • ape ni diya, jenama gita IBAN?
  • pasni aku g arau bkak band ah
  • ili guitarist
  • anne pianist
  • anis? kau goncang botol ltak pasir.
  • bkk band MARHABAN

nnti da sampai arau im gonna miss u guys. ya guys only. girl? nehhhh


weh yg ni DIYA yg lukis aww! so not kretip.



sensitive? dun be. memain ajeh.ade aku kesah cak cak!
UPM
UITM
UKM

yg mane? ha itu yg kite xtau tu. rupenye hidup aku pun malang yew.


ok babai!

10 comments:

Aira said...

ketensenan tahap melampau nampak??
relax2!! hahaha...
ala, anne.. brenti belajar je la..
kawen!
klu x pon g je niaga cafe world.. best woo!!!

Anne Nazeeha said...

masalhnye amal. sape nk kawin dgn aku. org keje kdai mamak dpn uma aku pun rijek aku. ita pun xnk aku.hahaha!

tu lah tu. aku kne bkk cafe wol je ah nmpknye. haishh aku benti blaja 6 bln mahu level 100 aku.

ik said...

hahahhaha.. aku gitaris, hmm marhaban twinkle2 little star je la jwb nye. hahahahha kidal is so cacat,
now u are qualified to park kat O.K.U.. senang g alamanda bawak kau je.. ahha

aku pokok?? dasar jahanammm!! hahaha

praying the best for you, always!
tc, love!

anesaseken said...

hahaha! aku marhaban? goncang pasir? what the hell..haha!! kidal perkara biasa..cacat kn..join group aku tgn bengkok, ili tade tulang..haha!!

what do u mean tiang lampu? mksd kau tiang asoka? hahaha..lari konsep..

anne, best of luck k! luv u too..
XOXO~

yan vs aying... said...

ann.......
good luck..
x tau nk kata ap?
pape hal msj yan ...
all d best..tp arau mmng x pi ke?
ke upm?

Anne Nazeeha said...

thanks u guys! love u lah!
oku pun korg kne sayang aku lg. haha.
dah oku korg tolak wheelchair turun escalator.

pokok ke tiang lampu ke aku sayang korg! haha emo. emo nk kne hnta arau.haha!

yan kalau dpt upm, anne g upm. xdpt upm terpaksa consider arau yg dekat tu.

[sawi] said...

haha. adik kau mcm gampang mcm kakak dia jugak. haha

good luck kat arau. :)

Diya Bedebah! said...

kau patot bersyukor sebab aku dah lukis kan tau babi. cukup cantik. oh haah aku lupa nak buat bontot kau jadi dabel size. hmmm

ZHARIF BADRUL said...

salam anne
insyallah arau ok punye..nanti anne dah jadi businesswoman jangan lupa z plak k :)

NaiMaa... said...

agaknya ada jodoh ngan org utara kot..asyik dpt kat2 sini je..
hahaha