Wednesday, December 2, 2009

donut kuku

mule2 feeewiittt ade org da buat blog!
update ke tu pasni! keh3!
ke 1 entry jew?
nk bc nk bc nk bc into you!
interested bnda tu je.
www.anesaseken.blogspot.com


arini buat donut kat umah ili!

katenye nk g vet! haram jadah xpegi! hahah.
dtg2 umah ili da kul 2. opss lmbt! sume salah anis!
tunggu dia turun smpat lyn 10 lagu kat radio+iklan.
setiap 3 minit msg "anne..jap!" tet tet tet tet (lmpu hp) "jap3" tet tet tet tet "kejap je"
nasib ler dr umah kau ke umah ili traffic lite sume rosak.
leh ler aku tkan minyak je.


sesampai umi dgn ili dpn pintu umah da. due2 eko da pkai sua jeans.
'hoi nk g mane?'
'g billion bli brg nk wat donut'
'nnti dlu! mkn mcd dlu!'
'eh awk mkn la dgn anis,sy da kenyang'
'ha ok ok nah umie mkn'
'weh mkn skali jom,da bli nih!'
'adek,kte share la' - tp perabih sebijik prosperity. stakat share air je. kakak jahanam.
'eh abiju meh mkn skali'
abiju drive tru je. petik makanan, perabih, lari. hahaha! ok sebaik hensem.

ha dah la tu. pasal donut lak. k g bli brg2 kat billion lak. penat pusing rak same cr shortening, yeast, bread improver dgn dough softener. hmm ganti dgn softlan je. wangi dan lembut.

pastu g pos laju! ya ya org pos laju kne maki. 567! 8910! ape tu 8910? 123!!
k mls nk explain. dlm keta aku dgn umie asek gelak2 sembang hal international! wow sgt!
of course hal "kwn baru" dan "maki di kdai fotostat" sronoknye gado! "hey bodoh!!" wah suke3!
meeellooooddiiii!

lalalalala...k da smpai umah.ok umah ili. oh ye xlupe 3 kali ulang alik kdai keling ili yg serba xlengkap. cr brg tade sume. jual klape parut je kot. dgn mainan tikam2.hell yeah kumpul kad pukimon!!


ahhhhhh!!! lmbt gle!!! ble nk buat donut setan???? nk maghrib dah cite! eeeeeee! bengang btul!
kumpul brg, ukur tepung gune scaler dan ili ngade2 nk pkai mixer utk buat donut! x ke ngade cmtu? hahaha! pastu lekat2. clap ,to ili! do d mama do clap.
oh ye time buat donut aku xdibenarkan tolong.knpe? anggap je la aku bos. dorg takot, kalau aku yg buat, jd plak. hoho hehe! blagak sgt yeww!

tgk nk buat 2 org je. babiw! tu mixer dan scaler

so aku dgn umie diberi tugas utk BOIL kentang utk dilenyekkan! masihhhh lg kne mara dgn ili! keras la, lmbt la,kembang la, potong kecik la! eeeeee nenek tu! satu taman dgr sore die!
mane anis? anis ade...dia diam je. hanya mampu gelak dan ikut arahan!


oh ha ni adik! umie.eh x ni "kawan baru". gmbo dia kne 1st sbb dia yg dpt cr sume bhn. ni team aku. team DIDIH.

anis anis anis anis! ha dia team dgn ili buat donut.eee donut2 tu uli pkai tgn dorg. tgn pembaris dgn pncakar langit. geli? tak payah sebut laaaa!!! lps uli taik kuku dorg ilang. mane pegi? ha itu yg kite tak tau.
eee tgk tu pkai kuku. men kepal je. nasi kepal farid kamil.

next. ha pastu biakan dough 30 minit. pastu hmm kul 6 lbh. smayg2. pastu bulatkan. kecik besa kecik besa. eeeee sume nk ikut saiz kpale!!! ops no offense! jk ok? janggut kuris.
aku buat bntuk lain,cntik ah kn. ili nmpk... hmmm biase ah tu. jelesss! dia g ganyang picit2 aku pny donut. uhuk2 tu je mmpu ckp. nasib ili! kalau x, botak tgh da tu. haih seb baik kuku dia lg tajam! eeeee! ha plg sakit ht, dia g uli balik donut aku yg rosak tu, buat ala2 pretzel auntie anne. (buruk ok). hahahaha! ili mmg cm dak kecik,jeles je ape aku buat. hahah!
aku nk cucuk bulat tgh dia kate buruk, pastu dia buat. hahaha! eee haram jadah!

anis? anis lg buruk buat. sume bentuk tetek dia yg xsame rate! buat bntuk chakoi gemok.(kaver2,ak tau ko nk tmbh 2 telo kn) xde seni lgsg! ili buat love, goreng bulat gak! hahaha! da siap bntuk2. tunggu lg setgh jam.dough da naik cntik, goreng!! time ni buat hal lg, ili g cabutkn kpale gas lak! eee buat hal je minah ni! entry ni patut letak 'ili si penjahanam hari donut'. tp tanak,tanak kasi die femes!

**sampingan**
*tgn ili:peng2 anis. hoi anis salah tu tepung 8kg ler
*xla bodoh, siap bold ni ha 200g je la.
*ketas tu salah
*ekele meh tgk (sambil tarik tgn ili)
pas siap goreng, rase!!! sedap!! lmbut!! tp mereka 2 eko yg bgg ini lupe ltak garam. ye secubit garam! tp tape la, masin gak dr peluh2 bulu roma. euwwwwww!!! ingtkn badam ats donut! rupenye anis da jatuhkn dlm sink 2 ketul donut,pastu amik blk dan dgn konfiden goreng blk. ili kate ade ulat smpah, tape ili awk kne biasekn diri mkn ulat putih sarawak! hahaha! shit shit!

hey ulat sampah, pndg sini. 1 2 3! tit tit tit battery low

adik a lil help pls.tq!

k pastu ade dough yg lebih. kitorg main. mule2 main buat cawan sape lg cntik. las2 sape buat karipap plg cntik. disebabkn ili rmpas dough lebihan aku, aku mintak blk dia cmpak ke lantai.
huihhh panas2! dia ingt aku hanjeng nk kutip? hahaha! aku suh dia kutip dia tarik tgn dia kuat. ehhhh ingt ko kuat sgt? aku minum kacip fatimah kot ari2! ape lg, ganyang ili! curik dough die nk cmpak gak. tp dia pgg kemas. pastu hmm gado2 . ini ler vids yg anis smpat rakam time kitorg bergelut mndapatkn dough sekecik taik idung anis.
eh lupe, b4 bergelut ni. ili g cmpak dough tu kat muke aku. aku cmpak la blk. xkaaaaan la nk menyerah! bia putih tulang jgn putih bj je! putih bj yg jahat!
maaf ler vids ni bising. ili tu ha.. LOSER MMG MCM TUUUUU!!!

sore anis asek suruh duduk cm kat tadika! cekgu ayh pin.

k dah la babai. i enjoy da day! bes dpt kwn2 cacat cm korg. penat gle nk lyn.

eh ape lak lupe! blk tu gado lg!!! pasal duit lak! siap da ltak hp kat lntai nk smbung gado!
bj aku tanak longgar da kne tarik2 dgn bouncer putih ni. eh ke bronze? hahaha jk!
dia g ltak duit kat wiper. ee hanjeng ni mmg la! da smpai traffic lite g blk umah die, lupe amik mixer dgn scaler. cal2 ili xdpt. haram jadah. rupenye dia tinggal je hp die kat tayar keta.





k babai betul2. love u guys! thx penatkn aku!
babi lah xleh nk upload vids lak dah

14 comments:

ik said...

hahahhaha.. ni complete sume sial cite ko.. tp asl entry ni mcm aku je salah. padahal sume salah kau.. menguji tahap kesabaran aku.. ahahahhahaha.... dasar setan+iblis lahanat..hahahah

gadoh smpai penat rsnye.. nak lelah..hahaha...

anesaseken said...

aahhh...!!!! jgn libatkn aku..nk kasi markah pon xsempat..cepat betol gado..!! hahaha...aku penat gelak..sakit perot..nk terburai isi perot..sial je seko2..
mcm2 pangai..aku melyn...aku balik2 tgk kuku aku da clean gile! mcm baru lps manicure..hahaha!! padahal............tape2, penambah perisa..bwk balik yg lbh, tase sorg pon mkn..mbazir je..hahaha!!!

ik said...

ahhahahahha.. aku dah agak da korang konon2 bawak balik umah.. memang belakon..hahahahhaha.. ingt tak anis wat donut bentuk taik. siap ada tepung kat atas. aku tatau ape motif. klo dah goreng xke hilang jugak.hahahahah...

anne, kau buat pretzel buruk.. just face the truth. hahahahahah..

anesaseken said...

hahahaha...aku nk kasi kau mkn la taik anne..sodap!! ahhh..!!! kau bwt bentuk love pon ape jd..haramjadah..bulat jugak..tade seni lansung!!! hahaha...leave it to the pro k nextime..hahaha..

anne tu bwt cawan pelik..aku xpenah tgk..jujur la kn..kau pon tade seni jgk..kau layak bwt kek je anne..kau pon kene leave it to the pro like me..hahaha!!!

ik said...

hahahahhaahha... aku rase klo goreng taik yg ko buat tu anis rasenye hancor kot.hahahaha.. pro sgt tau.. anis tgn tak basuh dah siap siap nk uli? wathefak?? hahahahah mmg taik kuku je ah rasa..hahahha

see see anne pnye cawan ade kepak2..po bondo tahh.. hahahaha.. mmg dasar xkreatif.. hahahaha.. kau layak DIDIHH kentang jeee..ahahaha(no need subtitle)

Anne Nazeeha said...

hahaha cite kne la komplet!
ko mmg ganas ili. saba je la. sakit ketiak aku kne tarik bj.

eee sy bwk blk ayh sy mkn okeh!
dia kate sdap. tp 1 je da kenyang gle. satu lg aku kasi semut dgn lipas mkn.suh dorg share.

hey3 mulout! pretzel ko buruk ok ili! ye mmg sakit ht anis ltak tepung ats cinnamon taik die. icing la konon!

sape pro? anis? huh... buat projek reti ler. not professional. aku cabar ko buat kek sorg2 kang. terbatu karang ko thn kencing. huiitt

Anne Nazeeha said...

cawan ko ade kepak ke ili? aku buat teko ayh pin kot!!! sng nk smpan air basuh kaki. oh anis dlm blog br brani ckp aku pny buruk. patutnye dlm vids tu kau dgn aku gado.

anis pny taik tepung over glerrr.
konon cntik. e kne tekan dgn ili.hahaha tnpa pk sbb dia men hancur kn je taik ko.hahaha.


ye ye aku layak DIDIH je smpai buritan dipenuhi air.

ik said...

haahahhaha.. daddy makan.. ko ni amik risiko.. racun kot donut tu.. memang sesuai tuk bg lipas mkan bia kasi mati..hahahhhhahahaizzz

pastu buat bentuk konek. sial je.. geli aku.. macam macam la nko ni... tak paham aku prangai seko seko..

babi ulat putih serawakk...
saya dan anis 2015.. awk bila lagi?? ahhahahahahahha

Anne Nazeeha said...

eleh xphm prangai seko2 konon! blah ah! ko yg cadangkan buat konek! siap tny telo ade bape lekat ke jarak! hahahaha!! ko ingt aku lyn porno ke sial.ahahaha


tape prut dd flexible. racun dia berakkan aje. kua bntuk yg anis buat.


korg 2015, lmbt seh. aku nex month! yeah!!!!
dgn sape? ha itu yg kite tak tahu.

ik said...

hahahhahah.. bdo ahhhh..

ceh next month la plak.. tak lain tak bukan wa!@$@#%!!! hahahha calon terdekat
hahahahah

nex month yea everybody!
haribulan??
ha itu yang kita tak tahu..

anesaseken said...

bodo kutuk aku pny taik..sedap kot..korg xbrani rase, pengecut..haha!!

ili suka bwt bentuk2 kote, melancap dgn kote tu..eeww!! gelik..haha!! anne melayan..

erm, wah! next month..xlama lg..mmg calon terdekat la nmpknye ili kn..hahaha!! selama mn bertahan? ha itu yg kite xtahu..

JMR said...

donut kuku tu cmner ek?..kuku pe?..kuku rimau kah?..or kuku tuttttt....:-p

Anne Nazeeha said...

oit JMR! ape tu kuku tut! cakar muke kau kang.

donut kuku tu title je. instead uli pkai tgn, kitorg pkai kuku. eheheh.

ik said...

kuku sapa JMR.. itu yang kita tak tahu.. hahaha