Wednesday, December 23, 2009

babai LAW

i guess my lucky number would be 14 lah.
sume komen 14.ok saje.

ye babai LAW!!!
lmbt gile dah nk babai utk abes asasi law.
tape babai degree law skali! wow advance.

awl2 sedih gle kne hanta ke KEDAH! jauh dr KAJANG.
jalan kaki xsmpai. nek moto kne singgah byk R&R.
nek keta pun tol+minyak keta=beratus.
air mate? tanya tisu.
law x law sedih gak jauh.
dengki dgn ili kat shah alam je.sebaik kau lyn aku tiap2 minggu gayut.
sebaik anis pun jauh kat terengganu.xrase nk dengki sepenuhnye.kau pun sebaik lyn aku berjam2 gak.smpai aku kne cop lesbo.

overall bes gak jauh. kuar selangor. jauh dr mama dd. ehehe!
leh g merendek sini sane tade org bising.leh blk kul bape sesuke ati.
leh g overnite kat Penang.
ah keje jln2 je mmg. hamik kau pointer pun jalan2.

spesel to cik nah:
  • gad yg disayangi 1 uitm
  • dia pny ketas saman je yg plg cpt abes aku rase antara gad lain
  • sebatu jauh da nmpk da aku, da redy nk maki
  • smpai corner naik da redy tutup2 pun masih kne pnggil
  • adik yg bj hitam tu, meh sini kejap.
  • adoi..musibah kalau dia pnggil
cik nah : dik, knape pkai bj ketat?
anne : eh mane de ketat cik,ni bj shirt lengan pnjang biase kot.sy slalu lalu xpenah
kena tahan pun.
cik nah :maknanye kau selalu langgar peraturan la ni.(ha kne aku sebijik).
cik nah : adik xleh ni pakai bj ni.seksi.ketat2 lekat kat bdn.
anne : dah nk buat macamane sy gemok.
cik nah : sape suro kau gemok!(hm lg skali.dgn muke selamba lak tuh)
anne :ha ye lah balik sy tuka bj.
anne :sy bakar bj ni dpn cik nah eh?(k ni reka je)

ee menyumpah2 aku dgn cik nah ni.aku min noja ina xlarat nk lawan ckp die.kitorg pun blah je la.dah la balik kelas tghari.sebuk nk tahan lak.dia bes la ade pokok kat ctu.bkn skali aku kne tahan.lali dah. tp yg kali ni yg plg bes. dr sem 1. bengang.haha.saba je lah.mak nah mak nah.org teksi ke sape tah btau kitorg mak nah tu bekas tentera.padan la!
kalau terlupe bawak kad matrix lebih rela lalu jln jauh dr lalu dpn dia dan die suh balik blik amik.kalau kelas kul 3, mase kne thn kul 3.09? hmm. balik blik tido.ops kantoi slalu g klas lmbt.


k tade idea nk cite ape dah.sajikan korg dgn gmbr sudah lah. gmbr klas dr part 1 smpai part 3


part 1.ops tengah.we are family.ye lah.


santai sikit.eee nyesal bj hitam.rmbut je ceklat sket.


part 2.

  • part 2
  • rmai sabah sarawak dlm klas
  • ramai laki.ramai lg pempuan.
  • dah xfamily. tuka status.
  • yes.Hardwork pays.Sleep pays oso.
  • dun sesali now.nasi dah jd bubur.mkn je ah.

ops nmpknye 2 sem bj itam.dis is not right.very left.


Part 3 bes!!
  • np bes?
  • sbb sikit org,so gmbr besar.
  • bole duduk dpn!
  • jd penolong ketua darjah.
  • ayam ketua kelas.
  • ada pakcik! amar! haha!
  • 'peace' tu amar mora yg suro.

macam2 drama la korg nih.

yeay itu la die asasi undang-undang selama 3 sem dr july 2008-oktober 2009.
bye central square.
bye village mall
bye keta sewa
bye kedah
byk cik nah gad yg berwibawa!
bye kak naima
bye fara farhana
bye rumet junior yg xbercakap.

9 comments:

hani ali said...

cik nah : sape suroh ko gemok.

cik nah tu kurus macam fasha sanda ke?statement sentap je,bole thn koaja.haha

Macham Iz Punye said...

weh cik nah tu feveret guard kitorg doh. slalu kalau pakai seksi dia tak tahan pun. hahaha lain kali kau kena jalan ngn kitorg weh. selamat. cehcehceh gmbr part 3 best ah tgk ah kelas F paling gempak an sume budak2 up haha

[sawi] said...

haha. sy suka la cik nah tuh. rasa nak cili-cili muka dia.hehe

miss jawa♥™ said...

hahaha!!
aku ingat kau lupa nak tarok nama aku..dan aku suka kau tarok nama aku.

untuk rumate2 yang ta bercakap tu mungkin aku yang hari2 aku yang mengadap..
kau da lepas bala..

p/s ; lain kali tarok nama aku sebesar-besar alam weh! c(:

mirazainal said...

cik nah..cik nah...
bkar jer ponodk guard die weyh..huhu..

anne..sudah kluar kah result korang 2...???

ik said...

hahaha.. sial lah cik nah.. sukati je hina org gemuk.. die tatau ke geng 3line kau kat kajng ni besa2.. hahaha..
dasar semarak gemilang. salam2 pistol.. ahhaha

Anne Nazeeha said...

hani: bdn askar tua! ape mantap ke?
mulut die je mantap lg hani.

iz :ahaha! fav korg! weh korg g klas nek keta kot.aku smpat cium asap keta ily je weh.aku terhegeh2 panjat bukit tu. ape yg nk gempak klas F. segelintir sgt smbung law nye ha.

sawi :nah cili kering,cili boh,cili padi,cili masak.ape yg kurang. btau mak,bia mak beli.

fara: weh xkan la aku lupekan rumate kesayangan aku ni!saba je la dgn due eko bisu tu.buat mcm bilik tu ko sorg yg punye.

mira: baik aku bakar die.haha!dah kua da.aku dpt finance.kau cane?

ili:hahaha! kau ayahanda kot! baik sket dorg ni main2 dgn org kajang lak an.

HaPPy_MiroHu said...

i love the last pic!
hehe..sob2..kenangan kat merbok..gonna miss it tapi jgn harap nak singgah lagi! haha..

NaiMaa... said...

n, akak rindu n!!
jom datang kedah blk..hehe