Friday, June 5, 2009

RUMAHSAKIT.uhuk2


apekejadahnye sume ini?
rumah orang tue2?
rumah sakit tue?
rumah xsihat?
hospital?
klinik?
redcrescent?
(xreti eja,ala sabit merah tu)
homesick la bhai.

adoi asek balik kajang je aku. nk wat cmne, xkan nk blk bangsar kalau duk kajang kn min?hahaa.ops terperli plak.tmpt org kaye tu,mane mampu g umah min.hahaha.umah aku Kampung Sungai Kantan kan Ijlal? jauh beza dgn Kota Kemuning kau tu. kau KOTA aku KAMPUNG. tade game arked, ad daun nipah je.

br 2 hari blk kedah parent anta dah balik kjg mlm slase.
ponteng klas sesuke ati mak leha(sensitip). aku dgr da ad asgnment,aliaa klas rep, ko buat sume. aku nk goyang kaki.

eh mcm lari topik. ha asl lak nk homesick? dah sem 3. keje nk homesick je. g klinik bg ubat tiket bas balik kjg seat 8C. pasni tayah nk homesik2, abes duit je. blaja xjugak pandai, balik nk slalu.hah wan nazeeha, kau duduk kedah tu blaja, bkn g sewa keta g village mall,tesco,the store,tg dawai,overnite kat penang. monolog berunsur motivasi.tp slalu pun xbkesan. g penang asek2 kne tahan polis. aku ade lesen lah pak polisi! tp P ah.professional.

1 comment:

ik said...

mengabiskan duit mak bapak bli kan tiket pegi balik... nk lalu2 sawah padi tu.. bukan main berjam2.. haha

nk cr signal 3g pun kat tgh2 sawah..itu pun satu bar je!! hahaha

ko kate kat block kolej ko xde org duduk kan.. amik orang-orang jadi kawan
dasar saiko!!!
hahahahah...