Thursday, May 28, 2009

Back from Hell

UPDATE???
huarghhhhhhhhh!!! kua dr gue.
dah 7 bln bertapa! bulu ketiak je pnjg.
tetibe nk update blog.aku bkn pndai reka2 ayt ni.

APSAL NK BUAT?GTL BIJIK(bijik benih)
dlu aku buat blog ni pun sbb ye ah nk mrkh.
hahaha! cam bes blog2 ni,tp sgt mls.
apsal mls lak?
1 sbb kne reply komen org
2 kalau xreply mrajuk kecik hati
3 aku duk kdah jd connection agk TAIKO
4 kne bc blog org lain, mesti ah kn,xkn asek nk bc blog sndri smpai hapal.
5 sbb gune byk mase dan tenaga tuk pk ape nk taip
6 aku bute it, nk ltak kale2 pun xreti
7 mase 1st sem buat blog ni semate2 nk mrkh je utk subjek komputer.lecturer pakse.
8 xdapat duit buat blog
9 aku xreti gune sgt
10 bkn ade org nk bc

ha cmne nk buat kale2 tulisan. nk baboo rajoo sket.

so pasni update ke? ke arini je?

babi nih soalan maut.
ske ati aku lah.
kalau ade org nk bc aku update ah.kalau smbutan xhangat, stakat 4000 org sehari mls la kot nk update.
rajin aku naik tarikh.update. cakcak ADE AKU KESAH?


oh ha....jangan la plak tny asl aku knowledgable sgt pasal computer2 ni.ape kejadahnye. test pun aku tiru akmal.thx akmal.tanpa u i rase i repeat paper ni smpai i kne buang. bnda2 ni aku kopi pes je dr internet,buku. pengetahuan sndri? aku tau mespes frenster je.tu kire plg hebat stakat nih. dah jgn tny ape input output lg. ketibas (ili,bkn name sbnr)aku cr jwpn.

6 comments:

ik said...

hahahhhhahhahah
sial la ayat!!
sumpah aku skt hati.. ade kau kesa??? cak cak!!!

ohh tu r stakat 4k viewrs je xyah update r....ade aku kesahh?? hahahha
viewers sume aku je..baca smpai hapal!!!

hahhah...bdo bitau perkara sbnr kat khalayak!! subj kom cam bgg!!
aku pun bukan nye paham input output ko tu!! sume pure2 blakon sbb nk dpt award@!!
jajajaja
da la ketibas nk tulis!!

Nazeeha said...

eh ik? kawan blog br. hye. ape ni stat2 da mncarut. i dun like u.anyway u org ke 890045 komen i arini. jd i akn trus update.tunggu next blog ye? ik stand for? ieeee ketiak? ohhh sbb tu ke u rase i sbut pasal u las tu? no no no... itu kawan i juare milo.

eh neway btul tau i thx ni sbb u la salah sorg yg buat i dapat award tu! input tu ltak dlm.cntoh ayt...kafa, you input singlet in coat bogel.

ik said...

hhahahahhahhh.....
now i understand!!! output??
kafa, output your single..coat bogel now!! ahahahahhahha

ohh so i guess ive visited u like 80045 times...
makin hapal skrip!!! ketibau da ni...
ade aku kesa??
cak cak cak

rapturous said...

bongok ah due budak ni!!!! ketibas!! hahahha

MoBstErMafiA said...

jgn arr ckp xde org nk bace...
meh sini i nk bce!!!
hahaha

Anne Nazeeha said...

eh memey! u bc blog i! hahaa..xku sangka.wahaha..tq seh